Sport pentru copii

Sport pentru copii

Sportul pentru copii ca stil de viață și tipul de relații pe care ei le leagă începând cu o vârstă fragedă, sunt unele dintre cele mai importante componente necesare consolidării fundației a ceea ce înseamnă o viață bună.
Calitatea vieţii depinde de relații, iar calitatea acestora depinde în mare parte de relația pe care părinții reușesc să o construiască și să o dezvolte cu copii lor cu ajutorul „limbajului de comunicare”.
Când vine vorba de sport pentru copii, probabil majoritatea părinților responsabili, ne dorim pentru copiii noștri să reușim implementarea principiului stil de viață sănătos.
Dorința de a-și vedea copiii că au abilități sportive există în fiecare mamă și tată.
Cu siguranță nici un părinte nu dorește, să-și vadă copiii toată ziua pe canapea pierzând  timpul pe telefon sau alte gadget-uri.
Nu s-a inventat încă pastila magică pentru a stimula motivația pentru sport a copilului tău, însă primul pas în acest sens l-ai făcut deja în momentul când ai acceptat că există o problemă și ai ajuns să citești acest articol.
Sport pentru copii
Sub deviza; „minte sănătoasă într-un corp sănătos” sportul ține de un psihic puternic, iar pentru aceasta avem nevoie de un plan.
Da, de acord, recunosc că și eu îmi doresc pentru copiii mei performanțe sportive, și am momente când îi visez campioni.

Citește și articolul: 14 Sfaturi Pentru Un Stil De Viață Sănătos!

Îmi doresc ca ei să nu aibă niciodată probleme și mai ales de sănătate și probleme financiare, însă de la dorințe la realitate este o cale puțin mai lungă.
Articolul de față își propune să vă arate cum să-i îndrăgostim pe copii de mișcare și apoi de sportul în sine.
Rețeta pentru performanțele sportive este: dragostea pentru sport, munca, talentul, continuitatea și bineînțeles o strategie care să funcționeze.

Sunt copil, îndrăgostește-mă de sport!

Cea mai scurtă cale pentru a ajunge unde îți dorești în viață, este aceea de a începe să faci primii pași.
Haideți să vedem cum putem să ne ajutăm copiii să se îndrăgostească de mișcare apoi de sportul în sine.

Iubesc sportul
În ultimii ani, a crescut interestul părinților în a găsi variante pentru a-și convinge copiii să iubească activitățile fizice în detrimentul „online-ului”.

Care este vestea bună pentru a insufla mișcarea la copii?

Vestea foarte bună este că odată ce am reușit să insuflăm dragostea pentru mișcare la o vârstă fragedă, aceasta va rămâne pentru toată viața.
Este adevărat că în epoca tehnologiei, cei mai mulți dintre copii apreciază din ce în ce mai puțin mișcarea.
Totuși vestea bună este că ne putem folosi de tehnologie pentru a-i face pe copiii noștri să iubească mișcarea.

Dragostea pentru sport și stilul de viață sănătos începe de acasă!

Stilul de viață sănătos prin sport, pe care-l putem construi pentru copilul nostru, este probabil fundația celui mai important proiect al vieții.

REPET!!! Dragostea pentru sport și stilul de viață sănătos încep de ACASĂ!

Experiența mă face să scriu aici despre faptul că un stil de viață începe de acasă, iar copiii sunt cei care modelează cel mai bine acțiunile părinților lor.
Părinții sunt modele de urmat pentru copii iar obiceiurile bune sau mai puțin bune sunt copiate de către copii.
Un copil care observă activitățile sănătoase ale părinților săi în ceea ce privește activitățile sportive, va modela instinctiv aceste obiceiuri pentru el.
În același mod, copiii au tendința să modeleze obiceiurile greșite pe care părinții le au:  obiceiuri alimentare, obiceiul manevrării telecomenzii TV sau chiar comportamentul agresiv, etc.
Statistic vorbind, copiii care-și observă părinții implicați în diferite activități sportive, „riscă” să dezvolte dorința de a se implica și ei în activitățile sportive.

Sumar – Dragostea pentru sport începe de acasă!

 • Poți fi primul model de urmat pentru copilul tău, inspirându-i dragostea pentru mișcare, care poate începe de acasă și de la o vârstă fragedă.
 • Fii primul mentor și prieten al copilului tău, vorbește cu el, explică-i de ce este bine să facă sport, enumerându-i care sunt avantajele unei vieți sportive în detrimentul unei vieți sedentare.
 • Implică-te în diferite activități fizice distractive alături de copilul tău, ajutându-l să se îndrăgostească de sport de la o vârstă fragedă.

Citește și articolul: Cele mai bune 3 diete!

Cum devii mentorul copilului tău activând-ui dragostea pentru mișcare?

Ceea ce au în comun copiii și adulții, este faptul că nu se dau la o parte când vine vorba de distracție.
Strategia pe care o poți aplica atunci când vrei să insufli dragostea pentru activitățile sportive copilului tău, trebuie să fie distracția și buna dispoziție.
Nu suntem diferiți de copiii noștri atunci când vine vorba de ceva care ne place, sau nu ne place, de aceea distracția, entuziasmul, descoperirea și exersarea abilităților, pot fi ingredientele perfecte.
Mentorul copilului in sport
Fiecare copil este unic în felul lui, cum de altfel nici noi adulții nu suntem toți la fel, de aceea secretul este răbdarea în descoperirea activităților, care-i vor stârni interestul.
Chiar dacă inițial suntem tentați să-l împingem către un anumit gen de mișcare, luați în calcul un orizont mai larg care definește activitățile fizice.
Puteți include, drumețiile, plimbatul cu bicicleta, fotbal, tenis de câmp, antrenamente de box, cățăratul cu obstacole de genul „park aventura” și lista poate continua.

Sumar – Mentor pentru copilul tău și dragostea pentru mișcare!

 • Activitățile sportive nu trebuie să fie percepute ca fiind o obligație, ci ca ceva plăcut.
 • Nu-l lăsa să se simtă ca și cum activitățile sportive sunt ceva care trebuie făcute, fără a avea nici un câștig.
 • Joacă-te cu copilul tău, dea activitățile sportive și răsplătește-l chiar și cu „simple” incurajări și îmbrățișări.
 • Ține minte că trebuie să alegeți activitățile sportive care-i stârnesc doza de interes și distracția, pentru a-l încuraja să participe la ele pe termen lung.

Sfaturi pentru a începe activitățile sportive cu copilul tău

Dezvoltarea fizică, emoțională și mentală a copilului sub deviza „minte sănătoasă într-un corp sănătos” sunt în strânsă legătură cu activitățile sportive pe care copilul le adoptă în stilul său de viață.
Cultivarea de la o vârstă fragedă a dragostei pentru activitățile sportive vor fi baza „adultului de mâine” pentru o rutină a stilului de viață, în care sportul și implicit sănătatea  vor fi o normalitate.
Vă vom prezenta mai jos 12 sfaturi și idei care funcționează și care vor motiva dorința pentru activitățile sportive ale copilului dumneavoastră, încă de la o vârstă fragedă.

Alegerea activităților sportive potrivite vârstei copilului

A încerca să înveți un copil de 4 – 5 ani să meargă cu tine la o sală de sport pentru a alerga pe bandă sau să participe la o sesiune de cycling nu este o variantă bună.
Cu toate acestea puteți să începeți să alergați jucându-vă „prinselea sau ascunselea” sau să vă plimbați în natură cu bicicletele.

Biciletele pentru copii dezvolta abilitati
Alegeți activități sportive cu un grad de dificultate scăzut și cu o doză de distracție ridicată cum ar fi:

 • Activitățile de la locurile de joacă
 • Plimbatul cu trotineta, bicicleta și rolele
 • Un program de exerciții simple pentru copii de pe youtube
 • O sesiune de cățărat la un „park aventura”

Dezvoltarea abilităților motorii ale copilului

Probabil unul dintre cele mai mari câștiguri pe care activitățile sportive le aduce este dezvoltarea abilităților motorii.
Activitățile sportive îl vor ajuta pe copil să dezvolte:

 • îmbunătățirea echilibrului,
 • îmbunătățirea timpului de reacție,
 • coordonarea mișcărilor,
 • orientarea în spațiu,
 • îmbunătățirea sistemul imunitar,
 • flexibilitatea,
 • creșterea sistemului muscular,
 • întărirea sistemului osos,
 • îmbunătățirea sistemului respirator,
 • creșterea nivelului de energie,
 • creșterea stării de bine prin eliberarea în organism al endorfinelor, serotoninelor și oxitocinelor.

Pentru copiii mici echilibrul și coordonarea sunt esențiale.
Concentrați-vă pe activități fizice simpliste și cu un grad de dificultate scăzut, de genul:

 • curselor cu obstacole
 • pasarea și prinderea mingii cu piciorul
 • pasarea și prinderea mingii cu două mâini
 • săriturilor pe chenare numerotate de genul șotron
 • mersul pe tricicletă
 • mersul pe bicicletă cu roți ajutătoare

De fiecare dată supravegheați-i și folosiți echipamente de protecție care să-i ajute să evite accidentele soldate cu răniri.
Sportul dezvolta abilitati

Implicarea și participarea la activitățile sportive alături de copil

Simplul îndemn al copilului să facă mișcare nu funcționează la cei mai mulți copii.
Decizia de a te implica să participi la joaca de-a activitățile fizice alături de copil este cea mai bună strategie.
Primul „influencer” din viața copiilor suntem noi părinții, iar cei care reușesc să rămână pentru o viață vor fi răsplătiți în primul rând cu sentimente și trăiri intense și unice.
Fii un exemplu de urmat pentru copilul tău, exersând în același timp și tu activități fizice alături de el, care-l vor face să se îndrăgostească de mișcare.
Implicarea și participarea la activitățile sportive alături de copilul tău te vor apropia mai mult de el și vei bifa și tu activitățile fizice necesare corpului tău, pe ziua respectivă.

Creează un program de recompense pentru activitățile fizice ale copilului

Recompensele pentru activitățile fizice efectuate de către copilul tău vor fi asociate cu emoții puternice de fericire.
Activitățile sportive în aer liber asociate cu recompensele, vor stimula secreția de serotonină, dopamină, endorfină și oxitocină.
Premiul pentru activitățile fizice pe care copilul poate să-l primească ca și recompensă poate fi o oră pe jocul preferat, playstation, telefon sau computer.
Puteți decide împreună cu copilul care ar fi recompensa pe care el și-o dorește în urma activităților fizice efectuate.
De asemenea este o ideea bună atunci când activitățile sportive sunt făcute în echipă să le  oferiți diplome de merit.
Diploma recompensa sportiva

Dialog constant cu copilul despre fitness și activități sportive

Online-ul este plin de clipuri motivaționale cu diferiți sportivi sau chiar și copii talentați pe diferite sporturi.
Urmăriți împreună clipuri cu sportivi și arătați-vă uimirea și aprecierea pentru felul cum aceștia transmit plăcerea și siguranța executării acelor mișcări.
Pentru a-i face să iubească sportul, inspirati-vă copiii să se îndrăgostească de sport învățându-i ce înseamnă și care sunt beneficiile disciplinei sportive.
Vorbiți despre sport la modul pozitiv și cât de importante sunt antrenamentele în viața unui viitor sportiv de succes.

Pozitivitate în activitățile sportive

Copiii sunt motivați în primul rând de mulțumirea și încurajările părinților lor.
Nu există copii care să nu sufere când observă dezamăgirea în ochii părinților lor.
Rămâi pozitiv și optimist în orice situație și încurajează-l în orice acțiune în ceea ce privește sportul.
Nu pune presiune pe copil, chiar dacă lasă impresia că nu se descurcă foarte bine și zâmbește-i constant.
Asocierea dezamăgirii din ochii părinților săi poate dezvolta o repulsie pentru activitățile sportive.

Stabiliți un program săptămânal de sport pentru copii

Stabiliți un program de exerciții fizice pe care să-l urmați împreună cu copilul dumneavoastră.
Începeți de fiecare dată cu exerciții de încălzire  a mușchilor și a articulațiilor pentru a evita accidentele din timpul activităților sportive.
Pentru copiii mici cele 10 – 15 de minute de încălzire pot fi distractive dacă porniți și o melodie pe fundal care să fie pe placul lor.
Nu uitați, puterea exemplului pe care dumneavoastră i-o inspirați este cea mai importantă.
Copiii sunt motivați să facă sport sau să mănânce sănătos atunci când părintele face asta și este deja un exemplu pentru el.

Sport pentru copii exerciții fizice distractive

Aveți în videoclipul de mai jos câteva idei de jocuri distractive și exerciții fizice de la Alegria, cu care vă puteți distra de minune în casă, alături de copiii dumnevoastră.

Sport pentru copii cardio părinți și copii

Ce poate fi mai frumos dacă nu o familie frumoasă, în care părintii și copiii pot face exerciții împreună.
Nu uitați, că de fiecare dată să vă concentrați pe starea de pozitivitate și bucurie, pentru că ne dorim să ne distrăm în timp ce facem sport.
În videoclipul youtube de mai jos, aveți câteva idei de cardio pe care le puteți face cu succes acasă alături de copii.

Sport pentru copii exerciții pilates

Exercițiile pilates sunt în trendul exercițiilor fizice, iar acest trend este potrivit pentru orice vârstă.
Pilates pentru copii este o variantă foarte bună de mișcare deoarece stimulează concentrarea și mobilitatea.
Exercițiile pilates prezintă avantajul de a putea fi executate de oricine la orice vârstă și sunt ideale pentru o bună conexiune între spirit, minte și corp.
Alegeți să introduceți exercițiile de pilates în programul dumneavoastră săptămânal de sport cu copiii deoarece acestea ajută la:

 • îmbunătățirea respirației, o respirație profundă și completă,
 • îmbunătățirea posturii corpului
 • îmbunătățirea mobilității de mișcare, elasticității și a forței musculare,
 • îmbunătățirea stării de bine printr-o conexiune mai bună cu prezentul.

Sumar – Program săptămânal de sport pentru copii

 • Copiii adolescenți, ar trebui să depună un efort pentru a face exerciții fizice, de cel puțin 60 de minute în fiecare zi și exerciții cât mai diversificate.
 • Copiii preșcolari se pot concentra pe exerciții fizice si jocuri active în aer liber, plimbări cu bicicleta, jocuri cu mingii, fitness sau exerciții fizice alături de familie.

Citește copilului tău citate motivaționale despre sport

Copiii sunt „buretele” cu capacitate foarte mare de absorbție informațională.
Relația cu copilul este una foarte importantă iar motivația este un ingredient foarte important.
Am pregătit o listă de mesaje motivaționale care vă pot ajuta în alegerea unui program constant de activități sportive.

 • „Numai făcând sport în fiecare zi poţi muri sănătos.” Vasile Ghica
 • „Mai important decât orice minune a medicinei este sportul.” Mihaela Rădulescu
 • „Sportul este un izvor de sănătate şi prospeţime, un factor de longevitate.” Ana Aslan
 • „Sportul, ca şi arhitectura, este o artă geometrică.” Henri Pouret
 • „Fiecare copil are nevoie de un campion.” Hillary Clinton
 • „Ca să fii un mare campion, trebuie să crezi că eşti cel mai bun. Dacă nu eşti, prefă-te.”Muhammad Ali
 • „Campionii nu se nasc în sălile de sport. Campionii sunt făcuţi din ceea ce au mai adânc sădit în ei: o dorinţă, un vis, o chemare.”Muhamed Ali
 • „Talentul câştigă jocuri, dar lucrul în echipă şi inteligenţa în joc câştigă campionatul.” Michael Jordan
 • „Un medic care nu e sportiv, este un chimist cu instrumente murdare.”Jean Giraudoux
 • „Sportivii de performanţă sunt gladiatorii zilelor noastre.”David Boia
 • „Sportul este pentru toţi, dar nu toţi sunt pentru sport.” Ovidiu Kerekes
 • „Cele mai mari performanţe în sport vin atunci când mintea e calmă ca un lac de sticlă.”Timothy Gallwey
 • „Duşmanii sportului sunt grozavi: ei ne obligă să vorbim despre sport.” Jean Giraudoux
 • „Fac sport, gândesc frumos şi iubesc! Asta e reţeta fericirii.”Ozana Barabancea
 • „Dacă faci sport ai toate șansele să arăți bine.”Mihaela Rădulescu
 • „Timpul este o invenție a mișcării. Cine nu se mișcă nu vede cum trece timpul.”Amelie Nothomb
 • „Sportul nu construiește caracterul, ci îl dezvăluie.” Haywood Hale Brown
 • „Toți performăm mai bine și cu mai multă voință atunci când știm de ce facem ceea ce facem.” Zig Ziglar
 • „Sportul e o reţetă morală care se aplică fizic.”Jean Giraudoux
 • „Sportul reprezintă vigoarea vitală a umanităţii.”George Călinescu
 • „Fotbalul nu este un sport de contact, este un sport de ciocnire – dansul este un sport de contact.” Vince Lombardi
 • „A fi sportiv nu înseamnă a practica doar un sport, a fi sportiv înseamnă a avea o viaţă sănătoasă: fizic, psihic şi spiritual!” Ovidiu Kerekes
 • „Sportul este un mare slujitor al frumuseţii.”George Macovescu
 • „Sportul reprezintă o formă de manifestare eminamente artistică a fiinţei umane.” Ionel Teodoreanu
 • „Sportul e rugăciunea trupului.” Salvador Dali
 • „Mergi ca un campion, mersul tău să exprime clasă şi stil.”Herbert Harris
 • „Sportul serios nu are legătură cu jocul cinstit. Are legătură cu ura, invidia, lauda de sine, dispreţul faţă de toate regulile şi plăcerea sadică de a privi brutalitatea. Cu alte cuvinte, este război fără împuşcături.” George Orwell
 • „Un campion este acela care se ridică atunci când nu este în stare.” Jack Dempsey
 • „Sportul este folositor societății pentru că asigură exemple vii de excelență.” George F. Will
 • „Fiecare campion a fost la un moment dat un concurent ce a refuzat să se dea bătut.” Sylvester Stallone
 • „Ziua în care vei fi responsabil și nu vei mai găsii scuze, aceea este ziua startului și care te va purta către succes.” O.J.Simpson
 • „Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia… Fă loc pentru toate în viaţa ta.” Mihaela Rădulescu
 • „Ceea ce este cultura pentru umanitate este olimpismul pentru sport.”Pierre de Coubertin
 • „Îţi doreşti întotdeauna să câştigi. De aceea joci tenis, pentru că iubeşti acest sport şi încerci să fii cât mai bun când joci.”Roger Federer
 • „Cunoaşte-ţi duşmanul şi află care este sportul lui preferat.”Nelson Mandela
 • „Lumea aceasta este o mare sală de sport în care noi venim pentru a deveni puternici.” Swami Vivekananda
 • „Când iubeşti sportul cu pasiune trebuie să fii atent să nu ajungi să iubeşti numai şi numai sportul.”Marc Levy
 • „Discursul unui mare sportiv aminteşte de albatrosul lui Baudelaire.” Valeriu Butulescu
 • „Cea mai bună şi rapidă metodă de a învăţa un sport este să urmăreşti şi să imiţi campionii.”Jean-Claude Killy
 • „Un sportiv adevărat e un cavaler în toate manifestările vieţii.” Liviu Rebreanu
 • „Geniul esențial al femeilor este mișcarea electrizantă, funcția intuitivă și tendința spirituală.”Margaret Fuller
 • „Sportul reprezintă o formă de manifestare eminamente artistică a ființei umane.”Ionel Teodoreanu
 • „Asta e esența sportului: să mergi până la propriile limite și să vezi dacă ești în stare să treci dincolo de ele.” Pascal Bruckner
 • „Mingea de tenis nu-mi știe vârsta. Nu știe dacă sunt bărbat sau femeie, dacă sunt dintr-o țară comunistă sau nu. Sportul a dărâmat întotdeauna aceste bariere.” Martina Navratilova
 • „Sunt un sportiv bătrân care nu abdică de la principii, de la muncă, de la luptă cu viaţa. Am făcut sport de mic şi-o să fac până la ultimul gong.” Sergiu Nicolaescu
 • „Fotbalul este sportul care fură cele mai multe priviri.” Ovidiu Kerekes
 • „Mai important decât orice minune a medicinei este sportul.” Mihaela Rădulescu
 • „Sportul este religia fizicului.” Ovidiu Kerekes
 • „Pentru suflet se găsesc sute de religii, în schimb pentru fizic doar una, sportul!” Ovidiu Kerekes
 • „Grația este mai frumoasă decât frumusețea, poate fiindcă grația e frumusețea în mișcare.”La Fontaine
 • „Maratonul este mai mult o stare de spirit decât o competiție sportivă.” Mihail Matarânga
 • „Mișcarea ajută creierul să se elibereze de stres.”Mariana Minea
 • „Campionii primesc medalii. Legendele… nemurirea!” Aurel Rapa
 • „Sportul este cultivarea consecventă și voluntară a efortului fizic intensiv.”Pierre de Coubertin
 • „Calea cea mai rapidă spre un ten frumos este prin sport și nutriție sănătoasă.” Raluca Luca
 • „Sportul este cultivarea consecventă şi voluntară a efortului fizic intensiv.” Pierre de Coubertin
 • „Ceea ce este cultura pentru umanitate este olimpismul pentru sport.”Pierre de Coubertin
 • Dacă admitem că alpinismul e un sport, atunci trebuie adăugat că el este cel mai nobil dintre sporturi.
 • Motivația te ajută să începi, însă cu disciplina acționezi în continuare.
 • Încetează să mai concurezi cu ceilalți. Întrece-te cu tine însuți/însăți.
 • Corpul tău va fi alături de tine mai mult timp decât o geantă scumpă.
 • Luptă pentru progres, nu pentru perfecțiune.
 • Disciplina înseamnă să faci ceea ce trebuie făcut, chiar dacă nu îți dorești asta.
 • Nu te supăra din cauza rezultatelor pe care nu le-ai obținut, ci din cauza activităților pe care nu le-ai făcut.
 • Una dintre cele mai mari plăceri în viață este atunci când realizezi că organismul tău poate să facă ceva ce nu putea ieri.
 • Păstrează alimente sănătoase în frigider și vei mânca sănătos.
 • Singurul mod de a-ți defini limitele, este să le depășești.
 • Sunt 1440 de minute într-o zi. Folosește 10 minute ca să te antrenezi.
 • Sportul înseamnă endorfine. Endorfinele te fac fericit.
 • Nu pierd kilogramele în plus, ci scap de ele. Nu am intenția să le găsesc din nou vreodată.
 • FAPT: Să te gândești că vei face mișcare te ajută să arzi 0 calorii pe oră.
 • Transformarea nu este un eveniment viitor, ci o activitate prezentă.
 • Să fii FIT nu este o destinație, ci un mod de viață.
 • Fă astăzi ceva pentru care îți vei mulțumi în viitor.
 • Dacă începi astăzi, vei vedea rezultate cu o zi mai devreme decât dacă aștepți până mâine. Începe astăzi!
 • Un scop fără un plan, rămâne doar o dorință.
 • Întreabă-te dacă ceea ce faci astăzi te duce mai aproape de ceea ce vrei să fii mâine.
 • Voința este ca un mușchi. Cu cât îl folosești mai mult, cu atât devine mai puternic.
 • Mulți dintre oamenii care eşuează în viaţă sunt persoane care nu au realizat cât de aproape au fost de succes în momentul în care au renunţat.
 • Viața începe în afara zonei tale de confort.
 • Fie că te gândești că poți sau te gândești că nu poți, ai dreptate.
 • Dacă aștepți condițiile perfecte, nu vei realiza nimic niciodată.
 • Succesul nu se întâmplă peste noapte. Stai cu ochii pe premiu și nu te uita înapoi.
 • Junk food-ul pe care ți-l dorești o oră sau corpul pe care ți-l dorești de-o viață? Tu alegi!
 • Corpul tău poate face orice. Trebuie doar să-ți convingi creierul.
 • Ai grijă de corpul tău. Este locul în care vei trăi toată viața.
 • Peste un an, îți vei dori să fi început astăzi să faci mișcare.
 • Oamenii de succes fac în fiecare zi ceea ce oamenii normali fac doar din când în când.
 • Vocea aceea din interiorul tău care îți spune că nu poți, minte.
 • Nu trebuie să fii puternic ca să începi, dar trebuie să începi pentru a fi puternic.
 • Nu renunța la ceea ce îți dorești cel mai mult, pentru ce îți dorești în acest moment.
 • Scuzele nu ard calorii!
 • Dacă faci toate lucrurile mici corect, rezultatele mari vor apărea.
 • Abilitatea reprezintă ceea ce ești capabil să faci. Motivația determină ce faci. Atitudinea determină cât de bine faci lucrul pe care ți l-ai propus.
 • Un corp puternic este condus de un psihic puternic!
 • Dacă nu faci nici o schimbare, nu se va schimba nimic.
 • Sănătatea este relația dintre tine și corpul tău.
 • Motivul numărul 1 care te face să renunți este că te gândești cât mai ai de mers, nu cât de departe ai ajuns.
 • Greșelile sunt o dovadă că încerci.
 • Niciodată nu e prea târziu să fii ceea ce ai fi putut fi.
 • Nimic nu este imposibil, dacă îți dorești ceva cu adevărat!
 • Dacă continui să faci ceea ce faci, vei continua să primeşti ceea ce primeşti.
 • Dacă te-ai săturat să o iei mereu de la început, încetează să mai renunți.
 • Întotdeauna un lucru pare imposibil, până când este făcut.
 • Schimbarea se produce atunci când durerea de a rămâne la fel este mai mare decât durerea de a te schimba.
 • Există doar două alegeri: fie progresezi, fie cauți scuze.
 • Nu trebuie să ai timp. Trebuie să îți faci timp.
 • Scăderea în greutate se întâmplă în momentul în care nu mai renunți.
 • Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.
 • Pierzi 100% din șansele de care nu profiți.
 • Obstacolele sunt acele lucruri pe care le vezi atunci când îți iei ochii de la scop.
 • Fericirea ta este doar la 10 minute de sport distanță.
 • Dacă nu te provoacă, nu te schimba.
 • Dacă este important pentru tine, vei găsi o cale. Dacă nu este important, vei găsi o scuză.
 • Nu obții întotdeauna ce îți dorești, ci lucrul pentru care muncești.
 • Îți amintești de tipul care a renunțat? Nimeni nu își amintește…
 • Ai doar 3 alegeri în viață: să abandonezi, să te supui sau să dai tot ce poți.
 • Motivația este ceea ce te determină. Obișnuința este ceea ce te face să mergi mai departe
 • Ești mai puternic(a) decât crezi!
 • Cazi de 7 ori, ridică-te de 8 ori.
 • Comparația îți fură întreaga bucurie. Concentrează-te să fii mai bun(ă) decât ai fost ieri.
 • Singurul handicap în viață este o atitudine proastă.
 • Crede în tine chiar și atunci când nimeni altcineva nu crede.
 • O oră reprezintă doar 4 % dintr-o zi. Nu există scuze!
 • Astăzi voi face ce alții nu fac, pentru ca mâine să fac ce alții nu pot.
 • Schimbările mici pot face diferențe mari.
 • Am pierdut mai mult de 9.000 de ocazii în cariera mea. Am pierdut aproape 300 de jocuri. De 26 de ori, mi-a fost oferită lovitura finală, dar am ratat. Am ratat din nou și din nou și din nou. Dar, de aceea am reușit.
 • Dimensiunea succesului tău este măsurată de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.
 • Dorința ta de a te schimba trebuie să fie mai mare decât dorința de a rămâne la fel.
 • Nu-ți spun că va fi ușor, dar cu siguranță  va merita.
 • Să alergi încet nu este un defect. În schimb, să renunți este.
 • Scăderea în greutate este efectul schimbării stilului de viață.

Despre admin

Timpul este limitat, asa ca sa nu-l pierdem traind viata altcuiva. Noi trebuie să fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume! - Doua paragrafe puternice pe care Steve Jobs si Mahatma Gandhi ni le lasa mostenire, noua celor care dorim sa fim prezenti in viata noastra si sa evoluam spre cea mai buna varianta a noastra!

Poti cauta si

Toxoplasma Gondii

Toxoplasma Gondii: Parazitul Manipulator al Comportamentului

Toxoplasma Gondii Toxoplasma Gondii este un parazit unic, cunoscut pentru capacitatea sa de a manipula …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *