„Ciorba De Pui A La Grec – Reteta Clasica” este atât de ușoară si rapida de făcut încât vă va rămâne timp și energie să va amuzati despre ultimele barfe din familie. Dar stiti care este partea bună? Ca această rețetă divină va fi atât de delicioasă încât veți vrea …
Citiți mai multe »Ciorbă De Burtă – Rețetă Tradițională Pas Cu Pas
Ciorba De Burtă Rețeta Tradițională este o comoară a bucătăriei românești, acea comoară plină de savoare pe care nu o poți pierde. Se spune că ciorba de burtă, se mănâncă doar la ocazii speciale, dar cine a spus că trebuie să aștepți o sărbătoare pentru a te bucura de ea? …
Citiți mai multe »Ciorba de vacuță – rețeta tradițională pas cu pas!
Ciorba de vacuță – rețeta tradițională pas cu pas – este unul dintre cele mai iubite preparate din bucătăria românească, care îmbină în mod perfect gustul inconfundabil al cărnii de vită fragede cu legumele proaspete, sucul de roșii dar și al acriturii specifice dată de bors. Această ciorbită de vacuta …
Citiți mai multe »Ciorbă Rădăuțeană
Ciorbă Rădăuțeană Rețeta de ciorbă rădăuțeană tradițională din bucovina care respectă rețetarul creatoarei acesteia, doamna Cornelia Dumitescu încă din anii 80`, este o rețetă de ciorbă foarte gustoasă, foarte accesibilă ca buget și timp de preparare, dar care pune ceva probleme gospodinelor, când vine vorba de metoda de dregere a …
Citiți mai multe »Ciorbă De Perișoare
Ciorbă De Perișoare Ciorba de perisoare este ca o dragoste de vara – iti umple sufletul de caldura si iti face burta sa fredoneze fericita. Fie ca vorbim de ciorba de perisoare sau de borsul de perisoare, noi suntem fanii numarul unu. Reteta este una clasica si iti vom arata …
Citiți mai multe »