Medusa Cel Mai Lung Sarpe Din Lume

Full Moon Productions Inc. din Kansas City, Missouri, SUA, deține cel mai lung șarpe în captivitate numit Medusa, care este un piton reticulat (python reticulatus).
Pe data de 12 octombrie 2011, a fost măsurată și s-a constatat că are o lungime de 7,67 metri.
Medusa deține și titlul de „Cel mai lung șarpe din captivitate”.
Pitonii reticulați sunt, în general, cei mai lungi șerpi din lume, numiți astfel din cauza modelului de dungi asemănător cu o grilă, dar în mod normal cresc în medie între 3-6 metri.
Cu toate acestea, Medusa este o excepție de la această regulă.
Acest șarpe în vârstă de 10 ani a fost măsurat la recordul de lungime, iar pentru a fi ținut pe toată lungimea ei au fost necesari 15 bărbați.
Dieta ei este formată din iepuri, porci și căprioare pe care le mănâncă o dată la două săptămâni și se știe că poate consuma o căprioară întreagă, cântărind 18 kg, într-o singură masă.
Medusa cel mai mare piton reticulat deținut de Full Moon Productions din Kansas City
Medusa însăși cântărește 158,8 kg.
Pitonii reticulati sunt o specie de sarpe care traiesc in principal in Asia de Sud-Est, Indonezia si Filipine si se remarca prin faptul ca sunt foarte buni inotatori.
In 1912, un exemplar de piton reticulat a fost impuscat in Sulawesi si masura 10 metri, insa nu a fost niciodata tinut in captivitate, spre deosebire de exemplarul in cauza pe numele lui Medusa.
Medusa este un sarpe care este gazduit intr-un loc numit „The Edge of Hell Haunted House” din Kansas City si este antrenat sa se miste in fata publicului care trece pe acolo in timpul spectacolelor.
Pentru romani poate fi mai dificil sa viziteze locul in care se afla Medusa, insa pentru cei care sunt in zona si calatoresc prin Vestul Mijlociu al Americii, Medusa reprezinta cu siguranta o atractie turistica interesanta.
Este important sa stiti ca Medusa toarce ca o pisica atunci cand este fericit si „sasaie” atunci cand este suparat.
Medusa cel mai lung piton in captivitate
Deoarece dimensiunea sa este impresionanta, este recomandata atentia si evitarea contactul, mai ales daca inceteaza sa „toarca” din motive lesne de inteles.
Recordul precedent a fost detiunut de catre Fluffy, un piton reticulat, avand cea mai mare lungime la data de 30 septembrie 2009, când a fost măsurat și s-a constatat că are peste 7,3 metri.
Din păcate, Fluffy a murit la vârsta de 18 ani, la Grădina Zoologică și Acvariul Columbus din Powell, Ohio, SUA, din cauza unei tumori aparente.

Despre admin

Timpul este limitat, asa ca sa nu-l pierdem traind viata altcuiva. Noi trebuie să fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume! - Doua paragrafe puternice pe care Steve Jobs si Mahatma Gandhi ni le lasa mostenire, noua celor care dorim sa fim prezenti in viata noastra si sa evoluam spre cea mai buna varianta a noastra!

Poti cauta si

6 Luni pierdute in viata la semafor ca sofer

Timpul Pierdut în Trafic: 6 Luni la Semafor într-o Viață

6 Luni Pierduți La Semafor într-o Viață Șoferii petrec o parte semnificativă din viața lor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *