7 forme prin care cainii isi exprima iubirea

Cainele Te Iubeste!

Chiar daca prietenii nostrii patrupezi blanosi – cainii, nu au abilitatea de a putea imbratisa si a zambi la fel cum o afacem noi oamenii cu cei pe care ii iubim, totusi cainii isi arata afectiunea prin multe alte diferite moduri.
Atunci cand un caine se reazama de tine, se plimba printre picioarele tale, se joaca cu incaltamintea ta folosita sau pur si simplu te priveste indelung cu acea privire blanda, acesta isi exprima pur si simplu dragostea pe care ti-o poarta.
Cainii au multe moduri specifice si caracteristice de exprimare a sentimentelor pe care le poarta pentru cei pe care-i iubesc, unele sunt evidente insa altele sunt foarte subtile.

Cum Iti Poti Da Seama Daca, Cainele Tau Te Iubeste?

Cainele iubeste neconditionat
Majoritatea cainilor sunt inzestrati cu abilitatea de a iubi neconditionat, iar in general este destul de evident cand un caine te place.
Daca vrei sa stii daca, cainele tau este cu adevarat conectat cu tine trebuie sa fii atent daca acesta;

  • te adulmeca
  • se sprijina de tine
  • te saluta la usa
  • este fericit cand ajungi acasa
  • doarme langa tine
  • te urmareste
  • are contact viziual cu tine
  • se bucura cand esti fericit
  • te pazesc
  • iti zambeste

Cainii nu pot trai singuri, fiind dependenti de compania si dragostea umana, asa ca exista posibilitatea ca acesta sa-si doreasca chiar sa te imbratiseze daca ar putea.
Iata 10 semne caracteristice pe care prietenul patruped blanos ham-ham le poate face si din care tu poti intelege daca el te iubeste cu adevarat.
Iubirea pentru caini

Cainele Vrea Sa Doarma Langa Tine Sau In Dormitorul Tau!

Poti fi convins ca te iubestele cainele tau, atunci cand el isi doreste sa doarma cat mai aproape langa tine.
Da, este o certitudine ca esti iubit de cainele tau atunci cand el vrea sa doarma langa tine.
Obiceiul mostenit de la stramosii lui este sa stea cat mai aproape de haita, familia lui, iar asta inseamna loialitate si iubire fata de lider si membrii familiei.
In situatia in care nu-i permiti sa doarma in patul din dormitorul tau, poti sa faci o investitie intr-un culcus pe care sa-l plasezi langa patul tau.
Cainele doarme langa tine
Un sondaj recent facut de catre Asociația Americană pentru Produse pentru Animale de companie in randul proprietarilor de animale de companie arata ca aproape jumătate dintre câini dorm în paturile proprietarului lor.
Sondajul Asociația Americană al Produselor pentru Animale de companiea a constatat că 32% dintre cainii mari, 41% dintre cainii de talie medie si 62% dintre cainii de talie mică, dorm cu stăpânii lor.

Cainele Este Fericit Cand Ajungi Acasa!

Daca atunci cand ai ajuns acasa, cainele tău se gudura, sare în sus și în jos, te linge pe mâini și pe fața, îți aduce jucăria lui preferată sau chiar face pipi fiind foarte emoționat, atunci puuteti fi convinsi de toata iubirea cainelui dumneavoastra.
Cand ajungeti acasa, cainele care-si iubeste stapanul, parca ar vrea sa transmita; daaa, sunt absolut încântat să te văd, mi-a fost dor de tine, te iubesc.
Prezența hormonului numit oxitocină eliberează entuziasm la câini de a-și saluta stăpânii atunci când își întâlnesc stăpânii, trăsăturile de socializare la caini sunt similare cu cele ale oamenilor, ceea ce îi face fericiți să fie în compania stăpânilor lor.
Cand ajungem acasă după o zi lungă, suntem întâmpinați cu entuziasm de cainii noștri, iar aceasta este pentru că acestia sunt capabili să ofere satisfacție emoțională.
Cainele tău este cu adevarat fericit să te vadă, iar el asteapta toata ziua cu nerabdare si cu „sufletul la gura”, asteptand si asteptand sa te auda sau sa te simta din departare.
Cainele este fericit cand vii acasa
Cainii sunt probabil cele mai loiale, iubitoare, iertătoare fiinte și cu siguranta ne iubesc necondiționat.
Cainele este încântat să atragă atenția proprietarului sau, pentru a ieși afară la joaca sau la o plimbare.
Pentru cainele tau tu ești lumea lui.
Atenția pe care cainele tau o are pentru tine este 24/7 iar uneori 24 de ore din cele 7 zile ale saptamanii nu sunt suficiente.
Pentru cainele tău, TU ești cea mai importantă persoană din lume.
Cainele te percepe ca pe un coleg de haită iar daca tu iti faci timp si interacționezi corect cu el, acesta iti va atribui titulatura de lider de haită pe viata.
Emotiile pe care cainele le are pentru persoana pe care o iubeste s-ar traduce in: te iubesc, te iubesc, te iubesc… neconditionat tot timpul si pentru totdeauna.
Pentru cainele tau nu exista nimeni si nimic mai important in tot universul sau, iar tu esti centrul universului sau.
Un caine iubeste cu toata fiinta si nu contează cât de popular ești printre alți oameni, cât de sarac, bogat sau de succes esti, cainele tău nu te va judeca niciodată dupa aceste aspecte.
Nu este de mirare cat de incantat va fi cainele tau cand vei ajunge acasa, pentru ca tu esti cel care ilumineaze sau.
Relatia cu cainele tau este una unica si din pacate nu vei experimenta niciodată în toată viața ta, un asemenea angajament atât de necondiționat din partea unui om.
Prețuiește relatia cu cainele tau pentru ca va fi cu siguranta una unica si speciala.
Recompensa pe care o poti oferi câinelui tau este timpul de calitate petrecut cu tine și atenția ta nedivizată.

Cainele Cauta Contactul Vizual!

Contactul vizual lung și susținut este rezervat persoanelor pe care le iubești, în care ai încredere și în preajma carora te simți în siguranță.
In egala masura, contactul vizual este valabil și pentru câini, iar menținerea contactului vizual nu este doar un instrument util în timp ce incercati sa va dresați cainele.
Prin contactul vizual cainele incearca instinctiv sa dezvolte o legătură puternica si profundă cu dumneavoastra.
De fapt, atunci când cainele dumneavostra va urmareste cu privirea, creierul său eliberează oxitocină, cunoscută si sub numele de „hormonul iubirii”.
Oxitocina este același hormon pe care creierul mamelor îl eliberează atunci când nasc pentru a le ajuta sa formeze o legatura puternica pentru prima dată cu bebelușii lor.
Contactul viziual si afecțiunea fizică sunt foarte importante pentru relația cu cainele tău.
Cu siguranta nu trebuie să-ți tii cainele tot timpul in brate sau să-l îmbrățișezi foarte strâns.
Fixatul cu privirea, imbrățișările, frecatul de picioarele tale și poate chiar îmbrățișările tandre si blânde, sunt semnale puternice că tu și cainele tău sunteți cu adevărat legați intr-o iubire sincera.
Cainele Cauta Contactul Vizual
Încă de la cateva zile de viata, instinctul câinelui este să simtă, să comunice și să exploreze folosind atingerea fizică.
Dacă cainele tău cauta contactul vizual cu tine si ii place să fie în preajma ta, cu siguranta el te iubeste.
Atunci cand cainele tau cauta contactul vizual, o face pentru ca isi doreste atentia ta si vrea să-l mangai, ei primind dragostea și atenția prin atingere, așa cum o si oferă.
Deși pot exista o varietate de motive pentru care cainele dvs. cauta contactul vizual si atenție, majoritatea sunt legate de starea lui emoțională, iar de cele mai multe ori cainii doresc atenție doar pentru că sunt animale sociale si iubesc neconditionat.

Cainele Face Pipi Cand Te Vede!

Atunci cand cainele face pipi vand va vede, nu este un semn că antrenamentul de a face pipi afara sau in locul special amenajat, regresează.
Cainii, dar în special cățeii, pot face pipi puțin atunci când sunt foarte entuziasmați.
Cainele Face Pipi Cand Te Vede
Totusi majoritatea câinilor „regleaza” acest comportament atunci cand cresc, fiind capabili să-și țină urina atunci când vpr fi fericiți să vă vadă.
Atunci cand un caine face pipi, este un răspuns instinctual, fizic, iar acesta se numeste urinare supusă și este normal mai ales la cainii tineri.
Urinarea supusă are loc de obicei ori de câte ori un câine se simte fericit si entuziasmat ori este speriat, timid sau anxios.
De asemenea, atunci când un câine recunoaste dominația altui caine sau a unui om – cum ar fi recunoașterea dvs. ca lider sau proprietar.

Cainele Se Sprijina Sau Se Freaca De Dumneavoastra!

Sprijinitul sau frecatul blanosului de dumneavoastra, la fel ca și contactul vizual, sunt semne ca ham ham va iubeste.
Nu ne vom atinge sau sprijini de cineva pe care nu-l cunostem sau în care nu avem încredere.
In egala masura se va comporta si cainele dumneavoastra, acesta se va freca sau sprijini doar de cei de care va simti emotionat.
Cainele Se Sprijina Sau Se Freaca De Dumneavoastra
Fie ca stati pe canapea in fata televizorului, intins pe iarba din curte sau din parc, iar cainele se va sprijini de dumneavoastra, o va face pentru că se simte în siguranță si complet confortabil.
Exista situatii in care cainii se vor sprijini sau ascunde in spatele dumneavoastra, atunci când se simt speriați sau anxioși, iar aceasta situatie înseamnă că el va vede ca pe un protector.
Cainiisimt nevoia sa se sprijine pe oamenii pe care-i iubesc pentru că vor să fie cat mai aproape de ei .
Daca pe cainii mici ii veti ridica și îmbrățișa mai tot timpul, cainii mai mari vor face totul pentru a se apropia de dumneavoastra, sau să se sprijine cu toată greutatea lor.
Înclinarea cainilor spre dumneavoastra este un comportament complet inofensiv la cainele de companie, mai alef pentru ca acesta este de obicei un semn de confort și dragoste.

Cainele Tau Verifica Sa Stie Tot Timpul Unde Esti!

Ce poate inseamna atunci când cainele te urmărește?
Cainele Tau Te Verifica
Dacă observi cum cainele tău te urmărește peste tot, acest lucru este un semn că acesta are încredere în tine, îl faci să se simtă în siguranță si binenteles te iubește.
Atunci cand cainele te urmareste foarte îndeaproape poate fi un semn că s-au plictisit, că vor ceva, sunt năzuitori sau uneori chiar se simt speriați.
Cainii simt de cele mai multe ori ce se va întâmpla cu stăpânii lor.
Cainii au un simtul mirosului foarte dezvoltat, ceea ce le permite să prevada anumite situatii și să interpreteze anumite emoții.
De asemenea cainii pot detecta bolile umane.
Unii câini mai independenți pot să nu fie întotdeauna lângă tine sau asezati langa picioarele tale, dar asta nu înseamnă că el nu te iubește.
Cainele se asigura de fiecare data ca esti in apropiere si „te verifică” în timpul plimbarilor sau te localizeaza prin casa in cazul in care nu se afla in camera cu tine.

Cainele Iti Zambeste!

Ce inseamnă atunci când un câine îți zâmbește?
Atunci cand cainele tău afișează un gest de liniște, numit rânjet supus, o face pentru a-ți arăta că își manifestă respectul față de tine.
Cainele Iti Zambeste
Ceea ce majoritatea dintre noi numim un zâmbet de câine este într-adevăr un rânjet, o față fericită, cu gura deschisă, a unui câine vesel.
Acest zâmbet fericit, poate dura câteva minute, maxilarul inferior rămâne deschis și colțurile buzelor sunt trase înapoi într-un mod relaxat.
Zambetul fericit al unui caine arata o fața fericită a unui câine, care ar putea arăta la fel ca zâmbetul unui om.
Atunci cand cainele tau iti zambește, este posibil ca acesta sa primeasca un zambet înapoi, iar limbajul corpului face de cele mai multe ori, ca rasul sa fie contagios.

Despre admin

Timpul este limitat, asa ca sa nu-l pierdem traind viata altcuiva. Noi trebuie să fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume! - Doua paragrafe puternice pe care Steve Jobs si Mahatma Gandhi ni le lasa mostenire, noua celor care dorim sa fim prezenti in viata noastra si sa evoluam spre cea mai buna varianta a noastra!

Poti cauta si

super furnicile casastii.ro

Furnicile

Furnicile Exista peste 13.000 de specii diferite in intreaga lume organizate in colonii care variaza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *